Operations Network Distribution

Jesper Brussee

Manager Operations 

“Hoe je omgaat met situaties als het even anders loopt dan verwacht, bepaalt grotendeels of je het in je hebt om succesvol te zijn voor je klanten.”

De operationele afdeling organiseert nagenoeg de hele transportketen, van binnenkomende boeking naar het aanmelden van auto’s naar het afhalen van de goederen, de controle op het warehouse, het opzetten van internationaal transport, het leveren van grote zendingen tot aan de eindontvanger en het leveren van kleinere zendingen middels onze partners in Europa.

We doen dat door positief en enthousiast gebruik te maken van onze systemen en relaties en uiteraard vragen wij om een stuk creatief brein van onze medewerkers.

Wat maakt het werken op onze afdeling leuk en leerzaam?

Een van de aantrekkelijke elementen van onze afdeling is dat je in een echt veelzijdige baan terechtkomt. Onze medewerkers houden zich bezig met onboarding van partners, sourcing van vervoerders, store-openingen van retailklanten en leveringen – middels boot en kraan – op Venetië. Die diversiteit in werkzaamheden in combinatie met de vrijheid die je krijgt om dingen op te pakken en te organiseren, zorgen ervoor dat wij met veel plezier op onze afdeling werken. En, last but not least, we zijn natuurlijk een superleuk, energiek en jong team dat staat te trappelen om met JOU samen te werken!

Op de hoogte blijven over toekomstige vacatures?

Meld je aan op onze jobalert en wij zorgen dat jij straks de eerste bent die onze nieuwste vacatures krijgt te zien.