Operations LTL/FTL

Raymond de Ridder

Purchase and Operations Manager

“Geen dag is hetzelfde bij ons! Een goede sfeer, service en kwaliteit staan bij ons centraal.”

Het doel van onze afdeling is om alle lading van de klant op het afleveradres te krijgen volgens de afspraken die met de klant gemaakt zijn. Dit heeft tot gevolg dat er een complexe planning ontstaat en wij als het ware moeten ‘puzzelen’ om de juiste combinaties te maken en zo efficiënt mogelijk de trucks plannen om zo een optimaal financieel resultaat te behalen zonder hierbij op kwaliteit in te moeten leveren.

Bij Van Duuren zetten we altijd een stapje extra voor de klant. Wij streven ernaar om de klantwensen zo goed mogelijk invulling te geven om onze klant waar mogelijk te ontzorgen. Dat betekent ook: Veel overleggen onderling, met klanten en met partners om de situatie juist in te schatten en uit te voeren.

En vanzelfsprekend willen we altijd de beste kwaliteit leveren. Mede daarom hechten we veel waarde aan duidelijke, heldere en eerlijke communicatie met onze klanten. We zetten hiervoor verschillende middelen in, zoals ons TMS systeem, maar we doen dat vooral door het menselijke aspect toe te voegen aan onze diensten.

Wat maakt werken op onze afdeling leuk en leerzaam?

Om te beginnen kom je te werken op een afdeling met een hele goede werksfeer: Een leuke, bijzondere en leerzame afdeling, waar het gezellig is, maar waar ook hard wordt gewerkt. We zijn een hecht en gevarieerd team, waar mensen met verschillende ervaringen en talenten samenwerken. Servicegerichtheid en kwaliteit zijn onze voornaamste kernwaarden.

Van Duuren is een bedrijf dat altijd open staat voor innovatieve ideeën. Er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Geen dag is hetzelfde bij ons. Juist als we voor lastige problemen komen te staan is de voldoening des te groter als we samen een passende oplossing kunnen vinden. Je werkomgeving is zeer dynamisch en internationaal en iedere klant is anders. Door voor iedere uitdaging de beste oplossing te vinden blijven we leren en blijven we ons gezamenlijk versterken.

Op de hoogte blijven over toekomstige vacatures?

Meld je aan op onze jobalert en wij zorgen dat jij straks de eerste bent die onze nieuwste vacatures krijgt te zien.