Karyna Chuvaldzhyan

Karyna is Planner Network Distribution Oost-Europa

“In mijn werk wil ik de beste en snelste oplossing bieden aan de klanten om goederen tijdig te bezorgen van A naar B. Hiertoe werk ik veel samen met partners in het buitenland. Uiteraard zoeken we altijd de partners die de beste service kunnen bieden. Ook vind ik het belangrijk om van tevoren te zorgen dat ik de juiste en volledige informatie ontvang van de klant.

Transport is een dynamische wereld, dat vind ik erg leuk. Elke dag is anders en dat is een grote uitdaging. We willen immers iedere specifieke klant zo goed mogelijk bedienen. Zoveel mogelijk tevreden klanten: Dat is mijn doel. Helaas gaan de zaken niet altijd op de manier die ik zelf wil, want we zijn van veel factoren afhankelijk en er kan altijd ergens een file staan of een ongeluk gebeuren. Maar gelukkig krijgen we vaak complimenten en dat vind ik een grote stimulans. Iedere dag kan ik met een trots gevoel naar huis gaan.

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Daarom heb ik in 2017 een opleiding gevolgd voor Douane Assistent Declarant. Hierdoor heb ik nu meer kennis van export- en import-documentatie en van de mogelijkheden op deze gebieden.”

  • Werknemer
    Karyna Chuvaldzhyan
  • Werkzaam sinds
  • Afdeling
    Planning Network Distribution Oost-Europa