Joyce Santana Corujo Marsman

Joyce  is verantwoordelijk voor de Customer Care

“Ik ben verantwoordelijk voor het checken en monitoren van de trucks. We werken met hele strakke transittijden en ik houd voortdurend in de gaten of de chauffeurs het op tijd redden. Lukt dat niet, dan kijken we of we een oplossing kunnen vinden en of we bijvoorbeeld een andere chauffeur of een andere trailer kunnen inzetten. Als er een vertraging optreedt licht ik gelijk de klant in. Dat is het allerbelangrijkste: dat de klant altijd op de hoogte is van zijn zending.

Er gebeurt zoveel onderweg en we rijden op heel veel landen, dus die monitoring is best ingewikkeld en ik ben de hele dag druk bezig. Je maakt de meest bijzondere dingen mee. Vanmorgen hebben we een pallet afgeleverd bij een agent in Madrid, maar het bedrijf wilde de pallet niet aannemen omdat er zwart seal omheen zat, terwijl ze doorschijnend seal wilden hebben. Ik spreek zelf Spaans dus ik probeer dan de loods te bellen om te kijken wat we kunnen regelen.

Het leuke van mijn werk is dat ik niet weet wat er gaat gebeuren als ik ’s morgens binnenkom. Elke dag is anders en de tijd vliegt voorbij. En als het lukt om voor een lastig probleem een oplossing te vinden geeft dat een goed gevoel.

Van Duuren is een hele speciale werkgever. Het is een echt familiebedrijf, niet de grote massa, en dat geeft een bijzonder gevoel. Ik werk in een heel leuk team en ook als team zijn we eigenlijk een soort familie.”

  • Werknemer
    Joyce Santana Corujo Marsman
  • Werkzaam sinds
  • Afdeling
    Customer care