Finance

Jeffrey van Ginkel

Director Finance 

“Voor onze klanten en collega’s proberen we altijd net iets meer te doen dan wat zij verwachten.”

De afdeling Finance van Van Duuren regelt de financiële administratie, de resultaatverantwoording en reporting naar de aandeelhouders voor alle business units (in Nederland en in Spanje).

Onder financiële administratie vallen alle geld- en goederenstromen die te maken hebben met personeel, inkoop en verkoop. Daarmee hebben we een directe link naar het hart van onze organisatie: onze klanten en onze partners. Wij zorgen ervoor dat de financiële administratieve processen op orde zijn, zodat de organisatie optimaal kan draaien. We zijn dus een service afdeling die aan de achterkant regelt dat de onderneming soepel draait.

Belangrijk is ook de facturatie en de opvolging hiervan, de betaling door de klant. Dat is de laatste afronding van de transactie die we met onze klant hebben gedaan.

Onze afdeling heeft veel externe contacten in binnen- en buitenland.

Waarom is het leuk en leerzaam om op onze afdeling te werken?

Werken op de afdeling Finance bij Van Duuren betekent dat op de automatische piloot werken er niet in zit. We zijn altijd op zoek naar verbetermogelijkheden die we niet morgen, maar vandaag nog kunnen implementeren. Technische ontwikkelingen, zoals digitalisering, werken in de cloud of een klantenkaart zijn direct van invloed op alle financiële processen. Wij vertalen deze zaken door naar de dagelijkse werkzaamheden. En dat levert leuke en vaak leerzame projecten op.

Op de hoogte blijven over toekomstige vacatures?

Meld je aan op onze jobalert en wij zorgen dat jij straks de eerste bent die onze nieuwste vacatures krijgt te zien.