Domestic Distribution

Sven van Duuren

Domestic Distribution Manager

“Binnen Domestic werken we in een hecht team om met z’n allen een grote klus te klaren.”

De medewerkers van de afdeling Domestic zijn verantwoordelijk voor alle cross dock activiteiten, het laden en lossen van auto’s. Dit doen wij zowel voor de import als voor de export. Ook verzorgt Domestic de distributie binnen de Benelux. Voor Nederland houden wij de distributie grotendeels in eigen hand door vanuit Vianen onze eigen charters in te zetten. Een klein deel besteden wij uit aan zorgvuldig geselecteerde partners. Samen met de supervisors en medewerkers van het warehouse, de planning en customer support werken we aan het leveren van een hoge kwaliteit. Voor het verder ontwikkelen en automatiseren van werkprocessen is er een intensieve samenwerking met de afdeling Business Process Management.

De afdeling Domestic maakt een onstuimige groei door en de medewerkers zijn van maandagochtend 4.00 uur tot en met zaterdagochtend 06.30 uur in verschillende shifts aan het werk.

Wat maakt werken op onze afdeling leuk en leerzaam?

Iedere dag is anders, maar er zijn altijd veel zendingen die we zo goed mogelijk willen afhandelen. Binnen Domestic werken we in een hecht team om met z’n allen deze grote klus te klaren. Daarbij komen we aan de klantwensen tegemoet, terwijl we er tegelijkertijd continue voor zorgen dat we de kosten en kwaliteit bewaken.

Op de hoogte blijven over toekomstige vacatures?

Meld je aan op onze jobalert en wij zorgen dat jij straks de eerste bent die onze nieuwste vacatures krijgt te zien.