Customer Care

Katrin Schmitz

Manager Customer Care

“Our goal is to have a customer service that is not just the best but legendary.”

De afdeling Customer Care is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Op onze afdeling worden alle taken afgehandeld om onze klanten tevreden te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het navragen voor zendingen, het verzorgen van extra aanvragen en het verzorgen van rapportages voor onze klanten. Ook bedenken we verbetertrajecten die we samen met collega’s van andere afdelingen doorvoeren. We zijn de spil in het bedrijf. Alles wat goed en verkeerd gaat loopt uiteindelijk via onze afdeling. 

Wij streven uiteraard naar een optimale ondersteuning van onze klanten en verdiepen ons daarom zowel in de klant als in alle andere afdelingen binnen Van Duuren. Goede communicatie en een proactieve houding zijn daarbij onmisbaar, evenals het feit dat we samen een heel hecht team vormen. 

Wat maakt het werken op de afdeling Customer Care leuk en leerzaam?

De diversiteit van de werkzaamheden en de klantencontacten zorgen ervoor dat iedere dag anders is. Het is vooral leuk om te ervaren dat iedere klant anders benaderd moet worden. Het feit dat we een echt team zijn vergroot absoluut het werkplezier op onze afdeling. We hebben veel voor elkaar over; communicatie en samenwerken zijn voor ons de toverwoorden! 

Op de hoogte blijven over toekomstige vacatures?

Meld je aan op onze jobalert en wij zorgen dat jij straks de eerste bent die onze nieuwste vacatures krijgt te zien.