Business Process Department

Duco Ruskamp

Business Process Manager

“Bij ons werk je op een dynamische, afwisselende en gezellige afdeling waar de vraagstukken enorm variëren”

De afdeling Business Process Management (BPM) is spin in het web. We zorgen ervoor dat iedereen kan werken, dat de PC’s het doen en er een goed netwerk is. We trainen collega’s in werken met de diverse softwareprogramma’s. We bedenken en denken mee in verbeteringen in het proces en vertalen dit naar verbeteringen in de programma’s. We maken analysen en rekenen tenders door. We zorgen dat onze partners in het buitenland de gegevens van de zendingen krijgen via EDI en dat informatie die wij van hen ontvangen wordt verwerkt in de systemen. We sluiten klanten aan op ons T&T systeem en ondersteunen ze bij het online boeken van hun zendingen. Daarnaast zijn we de kartrekker op gebied van kwaliteitsbewaking. We bewaken ons kwaliteitsprogramma wat deels gestoeld is op eigen ideeën samengevoegd met het gedachtegoed van Lean.

Tevens houden we de ontwikkelingen in de markt bij op het gebied van ICT, Data Science en Kwaliteit (Lean) en pakken we die dingen die voor ons nuttig zijn op. Op facilitair gebied zorgen we voor een werkbare werkomgeving (in en om het gebouw) en houden we hierbij het milieu in het oog. Zo zijn er bij Van Duuren zonnepanelen geplaatst, is er LED verlichting, et cetera. Ook optimaliseren we de inkoop van alle niet-transportgerelateerde leveranciers.

Wat maakt werken op onze afdeling leuk en leerzaam?

Op onze afdeling ben je spin in het web. Wij werken met alle collega’s samen en zorgen voor een goede ondersteuning. Daarnaast heb je op onze afdeling de mogelijkheid je te ontwikkelen op diverse gebieden.  Bij ons werk je op een dynamische, afwisselende en gezellige afdeling waar de vraagstukken enorm variëren. Dat gaat van  ‘Hoe werkt dit in het systeem’, tot het maken van analyses en meedenken met collega’s, klanten en partners.

Op de hoogte blijven over toekomstige vacatures?

Meld je aan op onze jobalert en wij zorgen dat jij straks de eerste bent die onze nieuwste vacatures krijgt te zien.