Barcelona

“In Barcelona regelen we al het vervoer vanuit Spanje en Portugal naar het noorden, voornamelijk naar Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland.

In Barcelona regelen we al het vervoer vanuit Spanje en Portugal naar het noorden, voornamelijk naar Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland. Dit doen wij voor klanten met luchtvracht en klanten met industriële lading. Wij houden ons in Barcelona zowel bezig met de verkoop als met de planning van onze zendingen.

Wij zijn een klein team  – momenteel werken we met vijf  mensen – en we moeten dus goed samenwerken. De communicatielijnen zijn kort. We werken nauw samen met de planningsafdeling op Schiphol omdat de trucks op rondritbasis rijden. Ook hebben we veelvuldig contact met onze luchtvrachtklanten om te zorgen dat alles op tijd voor de aansluitende vlucht op de luchthaven van bestemming wordt gelost.

Wat maakt het werken in Barcelona leuk en leerzaam?

Bij ons is geen dag hetzelfde en we leren nog elke dag bij, omdat we soms bijzondere aanvragen krijgen. Het werk is hectisch, maar als aan het eind van de dag de planning gedaan is geeft dat een goed gevoel. Het is dus zeker geen 9 tot 5 job!

Op de hoogte blijven over toekomstige vacatures?

Meld je aan op onze jobalert en wij zorgen dat jij straks de eerste bent die onze nieuwste vacatures krijgt te zien.